U stemde vorige week weer massaal op onze poll om de beste Engelse voetballer aller tijden te kiezen. De meeste stemmen gingen naar Kevin Keegan, de oud-spits die onder meer voor Liverpool, Hamburger SV, Southampton en Newcastle voetbalde.

Hij haalde het voor Sir Bobby Charlton en Steven Gerrard.

U bent het daarmee duidelijk niet eens met de keuze van de redactie van Sport/Voetbalmagazine. Wij kozen voor Bobby Charlton op één, Stanley Matthews op twee en Bobby Moore op drie.

In ons magazine leest u woensdag een beklijvend portret over onze nummer één Bobby Charlton, die een bewogen leven achter de rug heeft.

Deze week loopt er op onze site een poll over de beste Franse voetballer aller tijden. De volgende weken komen ook nog Duitsland, Spanje en Italië aan bod. Er zijn telkens prijzen te winnen.

De volledige top tien van de lezers:

1 Kevin Keegan

2 Bobby Charlton

3 Steven Gerrard

4 Bobby Moore

5 Gary Lineker

6 Alan Shearer

7 Wayne Rooney

8 Frank Lampard

9 Stanley Matthews

10 Gordon Banks

U stemde vorige week weer massaal op onze poll om de beste Engelse voetballer aller tijden te kiezen. De meeste stemmen gingen naar Kevin Keegan, de oud-spits die onder meer voor Liverpool, Hamburger SV, Southampton en Newcastle voetbalde. Hij haalde het voor Sir Bobby Charlton en Steven Gerrard.U bent het daarmee duidelijk niet eens met de keuze van de redactie van Sport/Voetbalmagazine. Wij kozen voor Bobby Charlton op één, Stanley Matthews op twee en Bobby Moore op drie. In ons magazine leest u woensdag een beklijvend portret over onze nummer één Bobby Charlton, die een bewogen leven achter de rug heeft. Deze week loopt er op onze site een poll over de beste Franse voetballer aller tijden. De volgende weken komen ook nog Duitsland, Spanje en Italië aan bod. Er zijn telkens prijzen te winnen.De volledige top tien van de lezers:1 Kevin Keegan2 Bobby Charlton3 Steven Gerrard4 Bobby Moore5 Gary Lineker6 Alan Shearer7 Wayne Rooney8 Frank Lampard9 Stanley Matthews10 Gordon Banks