Er is geen twijfel: Andrés Iniesta is de beste Spaanse voetballer aller tijden. Dat vindt niet alleen u, de lezer, maar dat vinden ook wij op de redactie.

Over de rest van de top drie zijn we het echter minder eens. U zet Emilio Butragueño en Sergio Ramos op twee en drie. Bij ons staan Xavi en Luis Suárez, de enige Spaanse winnaar ooit van de Gouden Bal.

In ons magazine leest u woensdag een verhaal over Andrés Iniesta, die op training bij FC Barcelona ook weleens Harry Potter werd genoemd omdat hij zulke magische dingen liet zien.

Deze week loopt er op onze site de laatste poll over de beste Italiaanse voetballer aller tijden. Er zijn ook prijzen te winnen.

De volledige top tien:

1 Andrés Iniesta

2 Emilio Butragueño

3 Sergio Ramos

4 Francisco 'Paco' Gento

5 Xavi

6 Iker Casillas

7 Raúl González Blanco

8 Gerard Piqué

9 Luis Suárez Miramontes

10 Xabi Alonso

Er is geen twijfel: Andrés Iniesta is de beste Spaanse voetballer aller tijden. Dat vindt niet alleen u, de lezer, maar dat vinden ook wij op de redactie. Over de rest van de top drie zijn we het echter minder eens. U zet Emilio Butragueño en Sergio Ramos op twee en drie. Bij ons staan Xavi en Luis Suárez, de enige Spaanse winnaar ooit van de Gouden Bal. In ons magazine leest u woensdag een verhaal over Andrés Iniesta, die op training bij FC Barcelona ook weleens Harry Potter werd genoemd omdat hij zulke magische dingen liet zien. Deze week loopt er op onze site de laatste poll over de beste Italiaanse voetballer aller tijden. Er zijn ook prijzen te winnen.De volledige top tien:1 Andrés Iniesta2 Emilio Butragueño3 Sergio Ramos4 Francisco 'Paco' Gento5 Xavi6 Iker Casillas7 Raúl González Blanco8 Gerard Piqué9 Luis Suárez Miramontes10 Xabi Alonso