Kevin De Bruyne (RC Genk) acht de kans reëel dat hij nog voor het aflopen van de huidige transferperiode eind deze maand tekent bij FC Chelsea. De Bruyne onthulde maandagavond in Extra Time op Canvas dat er nog met Chelsea gepraat wordt. "Mijn manager is daar afgelopen woensdag nog geweest. Het is een heel goed gesprek geweest," zei de 20-jarige middenvelder. "Ik denk dat er misschien wel een overeenkomst kan komen."

Als De Bruyne bij Chelsea tekent, zou hij net als doelman Thibaut Courtois meteen worden uitgeleend. De Bruyne: "Dan zit ik nog zeker één jaar in Genk".

Zelf heeft De Bruyne nog niet gesproken met Chelseamanager André Villas-Boas. "Maar hij kent mij van vorig jaar tegen FC Porto (toen Villas-Boas daar trainer was, nvdr.). Sindsdien heb ik toch weer een pak meer ervaring." (KVDA)

Kevin De Bruyne (RC Genk) acht de kans reëel dat hij nog voor het aflopen van de huidige transferperiode eind deze maand tekent bij FC Chelsea. De Bruyne onthulde maandagavond in Extra Time op Canvas dat er nog met Chelsea gepraat wordt. "Mijn manager is daar afgelopen woensdag nog geweest. Het is een heel goed gesprek geweest," zei de 20-jarige middenvelder. "Ik denk dat er misschien wel een overeenkomst kan komen." Als De Bruyne bij Chelsea tekent, zou hij net als doelman Thibaut Courtois meteen worden uitgeleend. De Bruyne: "Dan zit ik nog zeker één jaar in Genk". Zelf heeft De Bruyne nog niet gesproken met Chelseamanager André Villas-Boas. "Maar hij kent mij van vorig jaar tegen FC Porto (toen Villas-Boas daar trainer was, nvdr.). Sindsdien heb ik toch weer een pak meer ervaring." (KVDA)