Dat Manchester City bereidt is om 80 miljoen euro op tafel te leggen, maakt onze landgenoot niet nerveus. "Ik blijf daar rustig bij. De prijzen stijgen overal, ook in het voetbal", antwoordt De Bruyne koeltjes in Kicker. "Ik weet niet waar ik komend seizoen speel. Ik moet nu trainen en zorgen dat ik fit ben. Daarna zien we wel verder."

Dat hij Wolfsburg gevraagd zou hebben om hem vrij te geven weerlegt hij met klem. "Dat klopt niet. Van mijn makelaar heb ik trouwens al een week niks meer gehoord. Hij is met vakantie op Ibiza, terwijl ik aan het trainen ben. (lacht) Het leven is niet eerlijk!"

Volgens coach Dieter Hecking is De Bruyne niet bepaald een trainingsbeest. Heeft hij gelijk, vraagt Kicker. De Bruyne: "Iedereen speelt toch liever wedstrijden dan te trainen? Ik werk hard genoeg om fit te zijn. Misschien verschilt mijn mentaliteit wat van die van Duitse voetballers. Tijdens de week doe ik vijf procent minder, maar ter compensatie doe ik in het weekend vijf procent meer."

(PM)

Dat Manchester City bereidt is om 80 miljoen euro op tafel te leggen, maakt onze landgenoot niet nerveus. "Ik blijf daar rustig bij. De prijzen stijgen overal, ook in het voetbal", antwoordt De Bruyne koeltjes in Kicker. "Ik weet niet waar ik komend seizoen speel. Ik moet nu trainen en zorgen dat ik fit ben. Daarna zien we wel verder."Dat hij Wolfsburg gevraagd zou hebben om hem vrij te geven weerlegt hij met klem. "Dat klopt niet. Van mijn makelaar heb ik trouwens al een week niks meer gehoord. Hij is met vakantie op Ibiza, terwijl ik aan het trainen ben. (lacht) Het leven is niet eerlijk!"Volgens coach Dieter Hecking is De Bruyne niet bepaald een trainingsbeest. Heeft hij gelijk, vraagt Kicker. De Bruyne: "Iedereen speelt toch liever wedstrijden dan te trainen? Ik werk hard genoeg om fit te zijn. Misschien verschilt mijn mentaliteit wat van die van Duitse voetballers. Tijdens de week doe ik vijf procent minder, maar ter compensatie doe ik in het weekend vijf procent meer."(PM)