Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: koffers pakken en in spaarstand.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: onheilspellende muziek, het licht van René en het advies om een winnaar te worden.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: 100 procent en vechten tot de laatste dag.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: de laatste druppel energie en een uitgeputte Vinícius.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: een verrassing van formaat en een tridente met Mbappé.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: poseren voor Instagram en de verdedigers nemen het woord.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: vijf kilo Nutella en een fles ketchup, alstublieft.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: het land van de gehaktmolens en de speech van Zizou.

Elke week berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze keer: de hand van Zidane en gemakkelijke wedstrijden.