Elke zaterdag berichten we in 'de tuin van Eden' over de belevenissen van Hazard bij Real Madrid. Deze week: de terugkeer van onze landgenoot loopt niet van een leien dakje.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: gekortwiekt Real, de golfclub van Bale en een fan uit Sri Lanka.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: bankzitten, het verschil tussen een grijns en een grimas, en 1 zwak CR7-statistiekje.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Edenover de gebeurtenissen van Hazard in Madrid. Deze week de onvermijdelijke vergelijking met Cristiano Ronaldo en Raúl, die andere nummers 7 uit de geschiedenis van Real.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: hoe The Special One zich achter de schermen klaarstoomt om over te nemen.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: de Japanse Messi, de geweldige assist en vers gebakken frietjes.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: toch een prijs, zwaargewichten en 401 minuten.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: een slag naar Vinícius, een kwestie van focus en de teller van Messi.

Elke zaterdag berichten we in de Tuin van Eden over Eden Hazard bij Real Madrid. Deze week: een vakantiebuikje, het haar van Zidane en een witte trein.

Interne fout - Knack

Sorry, de pagina kan niet worden weergegeven. Een tijdelijk probleem met de server. Probeer het later opnieuw.