Toen Chelsea Nemanja Matic betrok in de transfer van David Luis in 2011 (waarbij hij een waarde vertegenwoordigde van 5 miljoen euro) fronsten de fans van Benfica de wenkbrauwen. Hoe kon een Serviër die bij Chelsea maar twee matchen had gespeeld, en daarvoor bij Kosice en Vitesse in dienst was, nu een meerwaarde brengen?

Maar de stevige knaap (1m94) werd al snel onmisbaar in het fysieke voetbal van Jorge Jesus. Hij verlengde onlangs zijn contract tot 2018. Bovendien mocht de makelaar die Matic aanbracht nog vijf andere Serviërs leveren. (Sport/Voetbalmagazine)

Bekijk twee filmpjes van Nemanja Matic.

Spectaculair doelpunt tegen Porto:

Compilatiefilmpje:

Toen Chelsea Nemanja Matic betrok in de transfer van David Luis in 2011 (waarbij hij een waarde vertegenwoordigde van 5 miljoen euro) fronsten de fans van Benfica de wenkbrauwen. Hoe kon een Serviër die bij Chelsea maar twee matchen had gespeeld, en daarvoor bij Kosice en Vitesse in dienst was, nu een meerwaarde brengen? Maar de stevige knaap (1m94) werd al snel onmisbaar in het fysieke voetbal van Jorge Jesus. Hij verlengde onlangs zijn contract tot 2018. Bovendien mocht de makelaar die Matic aanbracht nog vijf andere Serviërs leveren. (Sport/Voetbalmagazine) Bekijk twee filmpjes van Nemanja Matic.Spectaculair doelpunt tegen Porto:Compilatiefilmpje: