De complottheorieën worden gevoed doordat competitiedirecteur Giorgio Marchetti van de UEFA aan Roberto Carlos vroeg of hij warme handen had - manos calientes. Een verwijzing naar de geruchten over warme en koude ballen om lotingen te manipuleren?

De ploeg die gelegenheidsassistent Roberto Carlos uiteindelijk uit bokaal 4 plukte, om onder te brengen in groep A als tegenstander van het Engelse Arsenal, het Franse PSG en het Zwitserse FC Bazel, was Ludogorets uit Bulgarije. Welke ploeg in het eerste balletje zat dat hij uit de kom haalde, is uiteraard niet bekend.

Toch lijkt er geen sprake van manipulatie. Wellicht wilde Marchetti er met zijn (pijnlijk) grapje immers op wijzen dat Roberto Carlos de ballen eerst had moeten husselen.

Maar oordeel vooral zelf:

(KVDA)

De complottheorieën worden gevoed doordat competitiedirecteur Giorgio Marchetti van de UEFA aan Roberto Carlos vroeg of hij warme handen had - manos calientes. Een verwijzing naar de geruchten over warme en koude ballen om lotingen te manipuleren?De ploeg die gelegenheidsassistent Roberto Carlos uiteindelijk uit bokaal 4 plukte, om onder te brengen in groep A als tegenstander van het Engelse Arsenal, het Franse PSG en het Zwitserse FC Bazel, was Ludogorets uit Bulgarije. Welke ploeg in het eerste balletje zat dat hij uit de kom haalde, is uiteraard niet bekend.Toch lijkt er geen sprake van manipulatie. Wellicht wilde Marchetti er met zijn (pijnlijk) grapje immers op wijzen dat Roberto Carlos de ballen eerst had moeten husselen.Maar oordeel vooral zelf:(KVDA)