Net zoals in Duitsland werd er gevoetbald zonder publiek in het stadion. Toch konden de spelers hun supporters zien. In de tribunes waren immers grote schermen geïnstalleerd waarop mensen via het videoplatform Zoom hun beeltenis konden laten verschijnen.

Zo kregen de acteurs op het veld een blik op de woonkamers van hun fans. Sommigen hadden zich in de clubkleuren uitgedost, anderen poseerden met een biertje.

De tickets voor de digitale tribune waren gratis maar fans moesten wel aanduiden op welk scherm ze wilden verschijnen. Zo konden ze voor hun favoriete fanblok in het stadion kiezen.

Volgens Aarhus zijn zij de eerste club in de wereld die hun supporters digitaal in het stadion brengen. Andere ploegen pakten al uit met kartonnen versies van fans.

Wie de wedstrijd niet thuis voor het scherm wilde volgen, kon ervoor kiezen naar Park Tangkrogen in Aarhus af te zakken. Daar was een enorm videoscherm opgesteld en een drive-in voor 500 wagens.

Net zoals in Duitsland werd er gevoetbald zonder publiek in het stadion. Toch konden de spelers hun supporters zien. In de tribunes waren immers grote schermen geïnstalleerd waarop mensen via het videoplatform Zoom hun beeltenis konden laten verschijnen. Zo kregen de acteurs op het veld een blik op de woonkamers van hun fans. Sommigen hadden zich in de clubkleuren uitgedost, anderen poseerden met een biertje. De tickets voor de digitale tribune waren gratis maar fans moesten wel aanduiden op welk scherm ze wilden verschijnen. Zo konden ze voor hun favoriete fanblok in het stadion kiezen. Volgens Aarhus zijn zij de eerste club in de wereld die hun supporters digitaal in het stadion brengen. Andere ploegen pakten al uit met kartonnen versies van fans. Wie de wedstrijd niet thuis voor het scherm wilde volgen, kon ervoor kiezen naar Park Tangkrogen in Aarhus af te zakken. Daar was een enorm videoscherm opgesteld en een drive-in voor 500 wagens.