Demba Ba staat dicht bij een transfer naar Chelsea. Zijn huidige club Newcastle United heeft het bod van de Blues aanvaard.

De Frans-Senegalese spits moet nu zelf nog een akkoord vinden.

"Newcastle heeft de speler de toestemming gegeven met Chelsea te onderhandelen. Daarom speelt hij niet mee tegen Everton", klinkt het in een mededeling van Newcastle.

Demba Ba, die in het seizoen 2006-2007 voor Moeskroen uitkwam, kost naar verluidt 7 miljoen pond (8,6 miljoen euro). Met dertien goals is hij momenteel co-topschutter in de Premier League.

Demba Ba staat dicht bij een transfer naar Chelsea. Zijn huidige club Newcastle United heeft het bod van de Blues aanvaard. De Frans-Senegalese spits moet nu zelf nog een akkoord vinden. "Newcastle heeft de speler de toestemming gegeven met Chelsea te onderhandelen. Daarom speelt hij niet mee tegen Everton", klinkt het in een mededeling van Newcastle. Demba Ba, die in het seizoen 2006-2007 voor Moeskroen uitkwam, kost naar verluidt 7 miljoen pond (8,6 miljoen euro). Met dertien goals is hij momenteel co-topschutter in de Premier League.