Lyon is niet aan haar beste seizoen bezig. De club uit het zuiden van Frankrijk staat pas 14e na 13 speeldagen en veranderde enkele weken geleden al van trainer. Rudi García nam de boel over van Sylvinho.

Om Lyon terug aan de praat te krijgen, deed García al enkele veranderingen en daar hoort ook de kapiteinsband bij. Die was nog voor onze landgenoot Jason Denayer, maar zal naar de Nederlander Memphis Depay gaan. De kapiteinsband werd de laatste tijd al door meerdere spelers gedragen en stond niet vast bij Denayer.

'Iedereen die de band al heeft gedragen, heeft natuurlijk het potentieel om de kapitein te zijn. Memphis heeft zich de laatste weken zowel sportief als mentaal laten gelden in de groep en dus verdient hij de band. Hij heeft zelfs al Franse lessen genomen', verduidelijkte García zijn keuze.

Lyon is niet aan haar beste seizoen bezig. De club uit het zuiden van Frankrijk staat pas 14e na 13 speeldagen en veranderde enkele weken geleden al van trainer. Rudi García nam de boel over van Sylvinho. Om Lyon terug aan de praat te krijgen, deed García al enkele veranderingen en daar hoort ook de kapiteinsband bij. Die was nog voor onze landgenoot Jason Denayer, maar zal naar de Nederlander Memphis Depay gaan. De kapiteinsband werd de laatste tijd al door meerdere spelers gedragen en stond niet vast bij Denayer.'Iedereen die de band al heeft gedragen, heeft natuurlijk het potentieel om de kapitein te zijn. Memphis heeft zich de laatste weken zowel sportief als mentaal laten gelden in de groep en dus verdient hij de band. Hij heeft zelfs al Franse lessen genomen', verduidelijkte García zijn keuze.