RC Genk wil uiterlijk op 1 september een opvolger hebben voor de naar Al Jazira vertrokken Frank Vercauteren. De assistenten Pierre Denier en Hans Visser zullen intussen de ploeg leiden.

Dat maakte directeur Dirk Degraen donderdag bekend.

Denier was in het verleden al verscheidene keren 'depanneur' van dienst bij Genk als de trainer opstapte of ontslagen werd. Nadien nam hij telkens weer zijn plaats als assistent-coach in.

Cercle, Haifa en Mechelen

Denier en Visser zullen Genk de drie eerstkomende wedstrijden leiden. Komend weekend moet Genk op bezoek bij Cercle Brugge, dinsdag nemen de Limburgers het thuis op tegen Maccabi Haifa in de terugwedstrijd van de play-offs voor de Champions League. Op 27 augustus staat Denier in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen normaal gezien voor de laatste keer aan het roer van de landskampioen.

Daarna ligt het competitievoetbal twee weken stil wegens interlands. Op 9 september moet de toekomstige trainer al meteen vol aan de bak in de streekderby op het veld van Sint-Truiden. (BelgaKVDA)

RC Genk wil uiterlijk op 1 september een opvolger hebben voor de naar Al Jazira vertrokken Frank Vercauteren. De assistenten Pierre Denier en Hans Visser zullen intussen de ploeg leiden. Dat maakte directeur Dirk Degraen donderdag bekend. Denier was in het verleden al verscheidene keren 'depanneur' van dienst bij Genk als de trainer opstapte of ontslagen werd. Nadien nam hij telkens weer zijn plaats als assistent-coach in. Cercle, Haifa en Mechelen Denier en Visser zullen Genk de drie eerstkomende wedstrijden leiden. Komend weekend moet Genk op bezoek bij Cercle Brugge, dinsdag nemen de Limburgers het thuis op tegen Maccabi Haifa in de terugwedstrijd van de play-offs voor de Champions League. Op 27 augustus staat Denier in de thuiswedstrijd tegen KV Mechelen normaal gezien voor de laatste keer aan het roer van de landskampioen. Daarna ligt het competitievoetbal twee weken stil wegens interlands. Op 9 september moet de toekomstige trainer al meteen vol aan de bak in de streekderby op het veld van Sint-Truiden. (BelgaKVDA)