Timothy Derijck (26, ex-FCV Dender), die nog vastligt tot 2015, werd meegedeeld dat er voor hem nog weinig perspectief is. "Ik kreeg te horen dat PSV wil meewerken als er een club interesse toont", legde de centrale verdediger uit in Voetbal International. "Als er niemand komt, dan ben ik gewoon welkom bij het eerste elftal. Volgens Cocu heb ik me altijd goed opgesteld."

Toch kwam deze harde en pijnlijke boodschap voor onze landgenoot niet echt aan als een verrassing. "Vorig jaar zat het er eigenlijk al aan te komen. Uiteindelijk speelde ik nog redelijk wat. Maar ik moet reëel zijn. De clubleiding wil nieuwe spelers halen. Dan is het logisch dat er ook verdedigers bijkomen. Ik weet nu in ieder geval waaraan ik toe ben. Dat waardeer ik."

Cocu (42) liet Erik Pieters en Ola Toivonen ook al weten dat ze hun in 2014 aflopende contract moeten verlengen als ze zicht willen houden op speeltijd in de A-kern van PSV. (FV)

Timothy Derijck (26, ex-FCV Dender), die nog vastligt tot 2015, werd meegedeeld dat er voor hem nog weinig perspectief is. "Ik kreeg te horen dat PSV wil meewerken als er een club interesse toont", legde de centrale verdediger uit in Voetbal International. "Als er niemand komt, dan ben ik gewoon welkom bij het eerste elftal. Volgens Cocu heb ik me altijd goed opgesteld." Toch kwam deze harde en pijnlijke boodschap voor onze landgenoot niet echt aan als een verrassing. "Vorig jaar zat het er eigenlijk al aan te komen. Uiteindelijk speelde ik nog redelijk wat. Maar ik moet reëel zijn. De clubleiding wil nieuwe spelers halen. Dan is het logisch dat er ook verdedigers bijkomen. Ik weet nu in ieder geval waaraan ik toe ben. Dat waardeer ik." Cocu (42) liet Erik Pieters en Ola Toivonen ook al weten dat ze hun in 2014 aflopende contract moeten verlengen als ze zicht willen houden op speeltijd in de A-kern van PSV. (FV)