'Er is zelfs geen debat over geweest', vertelde de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët donderdag aan de krant Le Figaro. 'Op drie minuten was het geregeld. Didier wou graag bondscoach blijven en ik wou graag dat hij bleef.'

De 52-jarige Deschamps is sinds 2012 bondscoach van Frankrijk en leidde het land drie jaar geleden in Rusland naar de wereldtitel. Op dit EK waren ze gestart als topfavoriet en vice-Europees kampioen, maar in de achtste finales bleken de buren uit Zwitserland te sterk in de strafschoppenreeks. De wereldkampioen van 1998 ligt bij de Franse bond nog onder contract tot na het WK in Qatar van eind volgend jaar, net als Roberto Martinez bij België.

'Er is zelfs geen debat over geweest', vertelde de Franse bondsvoorzitter Noël Le Graët donderdag aan de krant Le Figaro. 'Op drie minuten was het geregeld. Didier wou graag bondscoach blijven en ik wou graag dat hij bleef.'De 52-jarige Deschamps is sinds 2012 bondscoach van Frankrijk en leidde het land drie jaar geleden in Rusland naar de wereldtitel. Op dit EK waren ze gestart als topfavoriet en vice-Europees kampioen, maar in de achtste finales bleken de buren uit Zwitserland te sterk in de strafschoppenreeks. De wereldkampioen van 1998 ligt bij de Franse bond nog onder contract tot na het WK in Qatar van eind volgend jaar, net als Roberto Martinez bij België.