Luc Devroe is niet langer sportmanager bij Club Brugge. Hij wordt vervangen door Henk Mariman, die Sven Vermant als assistent krijgt.

Club Brugge kondigde de veranderingen maandag aan. Devroe was sinds maart 2007 sportmanager van Club Brugge, dat
hem weghaalde bij Roeselare. Net als bij zijn voorganger Marc Degryse doen ook de mindere sportieve resultaten hem de das om.

Club staat momenteel op de vierde plaats in de rangschikking, op 14 punten van Anderlecht. De voorbije drie seizoenen eindigde blauw-zwart telkens op de derde plaats.

Devroe moet nu plaats ruimen voor Henk Mariman, die tot nu toe hoofd opleidingen bij Club Brugge was. Ex-voetballer Sven Vermant, die van 1993 tot 2001 voor blauw-zwart speelde en aan de slag was als coach van de Brugse beloften, wordt zijn assistent.

Het managementteam van Club Brugge wordt vanaf 1 april geleid door Vincent Mannaert, momenteel algemeen manager van Zulte Waregem.

Pol Jonckheere blijft voorzitter, maar krijgt er met Bart Verhaeghe een gedelegeerd bestuurder bij. Verhaeghe is een ondernemer die die zijn sporen heeft verdiend heeft bij vastgoedgroep Uplace.

Luc Devroe is niet langer sportmanager bij Club Brugge. Hij wordt vervangen door Henk Mariman, die Sven Vermant als assistent krijgt.Club Brugge kondigde de veranderingen maandag aan. Devroe was sinds maart 2007 sportmanager van Club Brugge, dat hem weghaalde bij Roeselare. Net als bij zijn voorganger Marc Degryse doen ook de mindere sportieve resultaten hem de das om. Club staat momenteel op de vierde plaats in de rangschikking, op 14 punten van Anderlecht. De voorbije drie seizoenen eindigde blauw-zwart telkens op de derde plaats.Devroe moet nu plaats ruimen voor Henk Mariman, die tot nu toe hoofd opleidingen bij Club Brugge was. Ex-voetballer Sven Vermant, die van 1993 tot 2001 voor blauw-zwart speelde en aan de slag was als coach van de Brugse beloften, wordt zijn assistent. Het managementteam van Club Brugge wordt vanaf 1 april geleid door Vincent Mannaert, momenteel algemeen manager van Zulte Waregem. Pol Jonckheere blijft voorzitter, maar krijgt er met Bart Verhaeghe een gedelegeerd bestuurder bij. Verhaeghe is een ondernemer die die zijn sporen heeft verdiend heeft bij vastgoedgroep Uplace.