Diego Maradona traint vanaf volgend seizoen Al-Wasl. De Argentijnse voetballegende tekende een contract van twee seizoenen bij de club uit Dubai. Dat maakte vicevoorzitter Marwan Bin Bayat maandag bekend. Maradona ging zaterdag enkele uren op bezoek bij Al-Wasl en ontmoette spelers en bestuursleden. Twee dagen later blijkt de overgang in kannen en kruiken te zijn.

Maradona (50) zat zonder werk sinds hij na het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika vorig jaar op straat werd gezet als bondscoach van Argentinië. 'Pluisje' was met de Albicelestes in de kwartfinales gesneuveld tegen Duitsland.

Al-Wasl is de voormalige club van onder andere Johan Boskamp en Tomislav Ivic.

Diego Maradona traint vanaf volgend seizoen Al-Wasl. De Argentijnse voetballegende tekende een contract van twee seizoenen bij de club uit Dubai. Dat maakte vicevoorzitter Marwan Bin Bayat maandag bekend. Maradona ging zaterdag enkele uren op bezoek bij Al-Wasl en ontmoette spelers en bestuursleden. Twee dagen later blijkt de overgang in kannen en kruiken te zijn. Maradona (50) zat zonder werk sinds hij na het wereldkampioenschap in Zuid-Afrika vorig jaar op straat werd gezet als bondscoach van Argentinië. 'Pluisje' was met de Albicelestes in de kwartfinales gesneuveld tegen Duitsland. Al-Wasl is de voormalige club van onder andere Johan Boskamp en Tomislav Ivic.