Nea Salamis Famagusta FC prijkt na zeven speeldagen momenteel met elf punten op de zesde plaats (op veertien teams) in de Cypriotische eerste klasse. Een fraaie prestatie van de promovendus.

Afgelopen zomer verliet gewezen jeugdinternational Dieter Van Tornhout (26) Enosis Neon Paralimni FC voor de club uit Larnaca. Het vergaat de Oost-Vlaming daar blijkbaar goed, want onze landgenoot vindt gemakkelijk de weg naar doel.

Afgelopen weekend volstond zijn treffer in de 18e minuut niet om bij het thuisduel tegen Apollon Limassol de twee doelpunten van João Paulo ongedaan te maken.

Zijn doelpunt tegen Ol. Nicosia had dan wel weer belang voor de Engelse manager Stephen Constantine, want het vormde de basis van de 2-3-winst. Samen met de Portugese middenvelder Hélio Roque en de Ghanese aanvaller Chris Dickson zorgt Van Tornhout voor de doelpuntenproductie. (FV)

Nea Salamis Famagusta FC prijkt na zeven speeldagen momenteel met elf punten op de zesde plaats (op veertien teams) in de Cypriotische eerste klasse. Een fraaie prestatie van de promovendus. Afgelopen zomer verliet gewezen jeugdinternational Dieter Van Tornhout (26) Enosis Neon Paralimni FC voor de club uit Larnaca. Het vergaat de Oost-Vlaming daar blijkbaar goed, want onze landgenoot vindt gemakkelijk de weg naar doel. Afgelopen weekend volstond zijn treffer in de 18e minuut niet om bij het thuisduel tegen Apollon Limassol de twee doelpunten van João Paulo ongedaan te maken. Zijn doelpunt tegen Ol. Nicosia had dan wel weer belang voor de Engelse manager Stephen Constantine, want het vormde de basis van de 2-3-winst. Samen met de Portugese middenvelder Hélio Roque en de Ghanese aanvaller Chris Dickson zorgt Van Tornhout voor de doelpuntenproductie. (FV)