Viktoria Plzen is gewaarschuwd voor zijn Champions Leagueduel tegen Manchester City. De Engelsen maakten in hun jongste 4 duels maar liefst 18 doelpunten.

Manchester City trekt vanavond naar het Tsjechische Plzen voor zijn vijfde wedstrijd in groep D van de Champions League. De Engelsen, die al gekwalificeerd zijn voor de achtste finales, zijn in topvorm: in hun laatste 4 duels scoorden ze maar liefst 18 keer.

Afgelopen weekend nog blikte het team van Rode Duivel Vincent Kompany, die herstelt van een liesblessure, in de Premier League Tottenham Hotspur in met 6-0. Eerder deze maand werden ook al Norwich (7-0) in de Premier League en CSKA Moskou (5-2) in de Champions League in de pan gehakt. Enkel in Sunderland (1-0 verlies) sputterde de doelpuntenmachine van de 'Citizens' even.

Na 18 officiële duels dit seizoen staat de doelpuntenteller van Manchester City op 52. Sergio Aguero is met 15 goals de topschutter van de ploeg, gevolgd door Alvaro Negredo (10).

Viktoria Plzen is gewaarschuwd voor zijn Champions Leagueduel tegen Manchester City. De Engelsen maakten in hun jongste 4 duels maar liefst 18 doelpunten. Manchester City trekt vanavond naar het Tsjechische Plzen voor zijn vijfde wedstrijd in groep D van de Champions League. De Engelsen, die al gekwalificeerd zijn voor de achtste finales, zijn in topvorm: in hun laatste 4 duels scoorden ze maar liefst 18 keer. Afgelopen weekend nog blikte het team van Rode Duivel Vincent Kompany, die herstelt van een liesblessure, in de Premier League Tottenham Hotspur in met 6-0. Eerder deze maand werden ook al Norwich (7-0) in de Premier League en CSKA Moskou (5-2) in de Champions League in de pan gehakt. Enkel in Sunderland (1-0 verlies) sputterde de doelpuntenmachine van de 'Citizens' even. Na 18 officiële duels dit seizoen staat de doelpuntenteller van Manchester City op 52. Sergio Aguero is met 15 goals de topschutter van de ploeg, gevolgd door Alvaro Negredo (10).