Dinsdag kondigde de Duitse recordkampioen de komst van James Rodríguez nog aan, vandaag neemt Bayern München al afscheid van Douglas Costa. Hij is net geslaagd voor de medische testen en mag nu voor minstens één jaar het shirt van de Oude Dame aantrekken. De aankoopoptie in het contract bedraagt veertig miljoen euro.

De 26-jarige Costa speelde vorig seizoen 34 wedstrijden voor Bayern en kwam daarin zeven keer tot scoren. In 2015 kocht de Duitse club hem voor dertig miljoen euro weg bij het Oekraïense Shakhtar Donetsk.

Dinsdag kondigde de Duitse recordkampioen de komst van James Rodríguez nog aan, vandaag neemt Bayern München al afscheid van Douglas Costa. Hij is net geslaagd voor de medische testen en mag nu voor minstens één jaar het shirt van de Oude Dame aantrekken. De aankoopoptie in het contract bedraagt veertig miljoen euro.De 26-jarige Costa speelde vorig seizoen 34 wedstrijden voor Bayern en kwam daarin zeven keer tot scoren. In 2015 kocht de Duitse club hem voor dertig miljoen euro weg bij het Oekraïense Shakhtar Donetsk.