Napoli liet zich op de vorige speeldag op eigen veld verrassen door de Turken (2-3) en verloor zo het maximum van de punten in groep B. De Azzurri gaan vanavond in Istanboel op zoek naar eerherstel en rekenen daarbij op onder anderen Dries Mertens, die op drie speeldagen al evenveel doelpunten maakte in de Champions League. De Rode Duivel nam de openingsgoal in de heenmatch tegen Besiktas voor zijn rekening en loodste met twee doelpunten zijn ploeg voorbij Benfica (4-2).

Mertens vindt dit seizoen vlot de weg naar het doel voor Napoli, ook in de competitie scoorde hij al drie keer - tegen Empoli en twee keer tegen Pescara. Met zes treffers zit hij aan een gemiddelde van een doelpunt per twee matchen.

In totaal staat Mertens' teller bij Napoli op 39 goals (en 36 assists) in 150 matchen. Vorig seizoen scoorde hij 11 keer in 40 matchen, in het seizoen 2014-2015 10 keer op 51 matchen en in zijn eerste seizoen 12 keer in 47 wedstrijden.

Video: de 6 goals van Mertens voor Napoli dit seizoen:

Tegen Empoli (1-0 winst in Serie A)

Tegen Besiktas (2-3-verlies in CL)

Tegen Benfica (4-2 winst in CL)

Tegen Pescara (2-2 Serie A)

(KVDA)

Napoli liet zich op de vorige speeldag op eigen veld verrassen door de Turken (2-3) en verloor zo het maximum van de punten in groep B. De Azzurri gaan vanavond in Istanboel op zoek naar eerherstel en rekenen daarbij op onder anderen Dries Mertens, die op drie speeldagen al evenveel doelpunten maakte in de Champions League. De Rode Duivel nam de openingsgoal in de heenmatch tegen Besiktas voor zijn rekening en loodste met twee doelpunten zijn ploeg voorbij Benfica (4-2).Mertens vindt dit seizoen vlot de weg naar het doel voor Napoli, ook in de competitie scoorde hij al drie keer - tegen Empoli en twee keer tegen Pescara. Met zes treffers zit hij aan een gemiddelde van een doelpunt per twee matchen. In totaal staat Mertens' teller bij Napoli op 39 goals (en 36 assists) in 150 matchen. Vorig seizoen scoorde hij 11 keer in 40 matchen, in het seizoen 2014-2015 10 keer op 51 matchen en in zijn eerste seizoen 12 keer in 47 wedstrijden.Tegen Empoli (1-0 winst in Serie A)Tegen Besiktas (2-3-verlies in CL)Tegen Benfica (4-2 winst in CL)Tegen Pescara (2-2 Serie A)(KVDA)