Drogba, die met zijn Turkse club Galatasaray deelneemt aan de Emirates Cup, sprak in de marge van het duel tegen Arsenal (1-2 winst) met enkele journalisten. De aanvaller stak daarbij zijn lof voor Lukaku niet onder stoelen of banken. De 35-jarige Ivoriaan, die zelf acht jaar (2004-2012) op Stamford Bridge speelde, twijfelt er niet aan dat Lukaku dit jaar zal doorbreken bij Chelsea.

'Lukaku weet dat ik hoog met hem oploop. Hij moet nog veel verbeteren, maar hij is vorig jaar doorgebroken bij West Bromwich, waar hij een fantastisch seizoen beleefde (17 goals in 38 duels, nvdr.),' zo zei Drogba. 'Zijn zelfvertrouwen groeit en onder Mourinho zal hij zeker vooruitgang maken. Hij is de toekomst van de club. Hij zal een geweldig seizoen beleven, daar ben ik zeker van.' (KVDA)

Drogba bezorgde met twee treffers Galatasaray de zege tegen Arsenal. Vooral het tweede doelpunt was zeer mooi:

Drogba, die met zijn Turkse club Galatasaray deelneemt aan de Emirates Cup, sprak in de marge van het duel tegen Arsenal (1-2 winst) met enkele journalisten. De aanvaller stak daarbij zijn lof voor Lukaku niet onder stoelen of banken. De 35-jarige Ivoriaan, die zelf acht jaar (2004-2012) op Stamford Bridge speelde, twijfelt er niet aan dat Lukaku dit jaar zal doorbreken bij Chelsea. 'Lukaku weet dat ik hoog met hem oploop. Hij moet nog veel verbeteren, maar hij is vorig jaar doorgebroken bij West Bromwich, waar hij een fantastisch seizoen beleefde (17 goals in 38 duels, nvdr.),' zo zei Drogba. 'Zijn zelfvertrouwen groeit en onder Mourinho zal hij zeker vooruitgang maken. Hij is de toekomst van de club. Hij zal een geweldig seizoen beleven, daar ben ik zeker van.' (KVDA)