De Ivoriaanse supporters haalden vrijdag opgelucht adem toen hun superspits Didier Drogba deelnam aan de training. Drogba brak vorige week in een oefenmatch tegen Japan nog zjjn arm en moest naar eigen zeggen forfait geven voor het WK in Zuid-Afrika.

Die uitspraak werd al snel gewijzigd toen bleek dat de breuk niet zo erg was als gedacht en de operatie goed was meegevallen. De Ivoriaanse bond hoopte toen dat Drogba nog van belang kon zijn in enkele matchen.

Die hoop was gegrond want Drogba rondde vrijdag zonder problemen zijn eerste training sinds zijn blessure met succes af. Bondscoach Sven-Göran Eriksson ging zelfs verder en zei dat Drogba dinsdag voor de match tegen Portugal al speelkaar zou zijn.

De Ivoriaanse supporters haalden vrijdag opgelucht adem toen hun superspits Didier Drogba deelnam aan de training. Drogba brak vorige week in een oefenmatch tegen Japan nog zjjn arm en moest naar eigen zeggen forfait geven voor het WK in Zuid-Afrika. Die uitspraak werd al snel gewijzigd toen bleek dat de breuk niet zo erg was als gedacht en de operatie goed was meegevallen. De Ivoriaanse bond hoopte toen dat Drogba nog van belang kon zijn in enkele matchen. Die hoop was gegrond want Drogba rondde vrijdag zonder problemen zijn eerste training sinds zijn blessure met succes af. Bondscoach Sven-Göran Eriksson ging zelfs verder en zei dat Drogba dinsdag voor de match tegen Portugal al speelkaar zou zijn.