Dat laat Club weten in een tweet.

De aftrap van de wedstrijd werd vanwege de extreme koude in Oekraïne vervroegd naar 16 uur Belgische tijd.

Dinamo Kiev en Club Brugge treffen elkaar donderdag in de heenwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. De return wordt volgende week donderdag (25 februari) in Jan Breydel afgewerkt.

Blauw-zwart mist door coronabesmettingen Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Stefano Denswil, net als de volledige trainersstaf inclusief coach Philippe Clement. Ook Noa Lang, die symptomen vertoont maar negatief testte, is er niet bij.

Lees ook:

Dat laat Club weten in een tweet. De aftrap van de wedstrijd werd vanwege de extreme koude in Oekraïne vervroegd naar 16 uur Belgische tijd. Dinamo Kiev en Club Brugge treffen elkaar donderdag in de heenwedstrijd van de zestiende finales van de Europa League. De return wordt volgende week donderdag (25 februari) in Jan Breydel afgewerkt. Blauw-zwart mist door coronabesmettingen Hans Vanaken, Matej Mitrovic en Stefano Denswil, net als de volledige trainersstaf inclusief coach Philippe Clement. Ook Noa Lang, die symptomen vertoont maar negatief testte, is er niet bij.