Bondscoach Georges Leekens heeft niet alles gezegd over de 'affaire-Hazard'. Na de EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Turkije bezondigde Eden Hazard zich niet alleen aan 'Burgergate', maar beledigde hij ook Leekens en assistent Marc Wilmots.

Dat schrijft Sport/Footmagazine. Het Franstalige zusterblad van Sport/Voetbalmagazine beroept zich op twee niet nader genoemde bronnen uit de onmiddellijke omgeving van Hazard.

De beledigingen zijn naar verluidt de echte reden van de zware schorsing (drie matchen, nvdr.) die Leekens de vedette van Lille oplegde.

'Burgergate' Het is geweten dat Hazard na zijn vervanging tegen Turkije woedend voorbij Leekens naar de kleedkamer was gestormd, zich daar snel douchte en daarna buiten het stadion met zijn vrienden een hamburger ging eten. Dat terwijl de match nog bezig was.

Toen Hazard terug in de kleedkamer was, moest hij zich verantwoorden, onthult Sport/Footmagazine nu. Een lid van de uitgebreide staf van de Rode Duivels, die blijkbaar kan liplezen, had immers uit televisiebeelden kunnen opmaken dat Hazard beledigende woorden mompelde op het moment dat hij van het veld liep. Sport/Footmagazine zegt te weten wat Hazard precies zei, maar houdt het op 'beledigingen'.

Toen hij met zijn woorden werd geconfronteerd, heeft Hazard ze bevestigd in de kleedkamer. Gevraagd naar voor wie de beledigingen bedoeld waren, antwoordde hij: Leekens en Wilmots.

Het vervolg is gekend: Hazard werd voor drie wedstrijden geschorst. De staf van de Rode Duivels repte met geen woord over beledigingen van Hazard, maar volgens de informatie van onze Franstalige collega's zijn ze wel de aanleiding voor de zware sanctie voor Hazard. (PB/JB/PTK/KVDA)

Bondscoach Georges Leekens heeft niet alles gezegd over de 'affaire-Hazard'. Na de EK-kwalificatiewedstrijd van de Rode Duivels tegen Turkije bezondigde Eden Hazard zich niet alleen aan 'Burgergate', maar beledigde hij ook Leekens en assistent Marc Wilmots. Dat schrijft Sport/Footmagazine. Het Franstalige zusterblad van Sport/Voetbalmagazine beroept zich op twee niet nader genoemde bronnen uit de onmiddellijke omgeving van Hazard. De beledigingen zijn naar verluidt de echte reden van de zware schorsing (drie matchen, nvdr.) die Leekens de vedette van Lille oplegde. 'Burgergate' Het is geweten dat Hazard na zijn vervanging tegen Turkije woedend voorbij Leekens naar de kleedkamer was gestormd, zich daar snel douchte en daarna buiten het stadion met zijn vrienden een hamburger ging eten. Dat terwijl de match nog bezig was. Toen Hazard terug in de kleedkamer was, moest hij zich verantwoorden, onthult Sport/Footmagazine nu. Een lid van de uitgebreide staf van de Rode Duivels, die blijkbaar kan liplezen, had immers uit televisiebeelden kunnen opmaken dat Hazard beledigende woorden mompelde op het moment dat hij van het veld liep. Sport/Footmagazine zegt te weten wat Hazard precies zei, maar houdt het op 'beledigingen'. Toen hij met zijn woorden werd geconfronteerd, heeft Hazard ze bevestigd in de kleedkamer. Gevraagd naar voor wie de beledigingen bedoeld waren, antwoordde hij: Leekens en Wilmots. Het vervolg is gekend: Hazard werd voor drie wedstrijden geschorst. De staf van de Rode Duivels repte met geen woord over beledigingen van Hazard, maar volgens de informatie van onze Franstalige collega's zijn ze wel de aanleiding voor de zware sanctie voor Hazard. (PB/JB/PTK/KVDA)