Hoewel Thorgan Hazard in het seizoen 2011-2012 maar 14 wedstrijden speelde met Lens in de Franse tweede klasse, heeft hij toch 1 miljoen euro gekost aan Chelsea. Vermoedelijk heeft de aanwezigheid van zijn grote broer bij de Europese kampioen daar toch iets mee te maken.

Eden, met Chelsea op oefenstage in de Verenigde Staten, reageert nu voor het eerst op de transfer: "Ik ben blij voor hem én voor mij, want ik krijg hier 'familie' bij me. Nu is het aan hem om zijn kwaliteiten te tonen en om zijn carrière te lanceren."

"We spraken met elkaar al een tijdje over de transfer. En gezien zijn situatie bij Lens stond hij wel open voor iets anders. Hij beseft heel goed dat hij bij Lens mislukt is. Maar ik denk dat hij nu een goede beslissing genomen heeft, hoewel hij niet direct in de A-kern opgenomen zal worden."

"Of hij met ons zal meetrainen, weet ik niet. Ik kan jullie wel zeggen dat hij potentieel heeft. Hij is mijn kleine broer, hé... ik ga jullie dan ook niets negatief zeggen over hem", lacht Eden. (TB)

Hoewel Thorgan Hazard in het seizoen 2011-2012 maar 14 wedstrijden speelde met Lens in de Franse tweede klasse, heeft hij toch 1 miljoen euro gekost aan Chelsea. Vermoedelijk heeft de aanwezigheid van zijn grote broer bij de Europese kampioen daar toch iets mee te maken.Eden, met Chelsea op oefenstage in de Verenigde Staten, reageert nu voor het eerst op de transfer: "Ik ben blij voor hem én voor mij, want ik krijg hier 'familie' bij me. Nu is het aan hem om zijn kwaliteiten te tonen en om zijn carrière te lanceren.""We spraken met elkaar al een tijdje over de transfer. En gezien zijn situatie bij Lens stond hij wel open voor iets anders. Hij beseft heel goed dat hij bij Lens mislukt is. Maar ik denk dat hij nu een goede beslissing genomen heeft, hoewel hij niet direct in de A-kern opgenomen zal worden.""Of hij met ons zal meetrainen, weet ik niet. Ik kan jullie wel zeggen dat hij potentieel heeft. Hij is mijn kleine broer, hé... ik ga jullie dan ook niets negatief zeggen over hem", lacht Eden. (TB)