Christian Benteke Goeie vriend, spits van Aston Villa en de Rode Duivels:

"We kennen elkaar al van bij de nationale U15 en we hebben sindsdien altijd contact gehouden. Indertijd kwam hij naar mij kijken bij Kortrijk en ik naar hem bij Lille."

"Mocht ik Eden moeten samenvatten in één woord: eenvoud. Het zal niet gebeuren dat hij in de kleine uurtjes ladderzat gefotografeerd wordt. Hij is eerder teruggetrokken, houdt niet echt van disco's en blijft liever een avondje rustig thuis."

"Toen ik hem de laatste keer bezocht in Londen hebben we ons een kriek gelachen om Yanis, zijn zoontje van vier, die ons imiteerde na het maken van een goal. We hebben een beetje hetzelfde karakter, hij en ik, dezelfde manier om tegen de dingen aan te kijken."

"Tegenwoordig is hij minder toegankelijk dan vroeger, wat ook normaal is gezien zijn status, hij moet zichzelf wat afschermen. Velen hebben een verkeerd beeld van hem, hij is echt heel serieus en verantwoordelijk. Op zijn 23e is hij een man."

"Hij zegt me vaak dat er achter elke grote voetballer een sterke vrouw staat. Natacha, die hij al heel lang kent, heeft hem evenwicht geschonken en zodoende bijgedragen aan zijn succes."

Filip Joos Journalist, commentator en analist bij de VRT:
"Vorig jaar zag ik Eden Hazard met Chelsea in Boekarest spelen en gedurende twintig minuten raakte hij geen bal. Wat erger was: hij leek totaal niet geïnteresseerd. Dat irriteerde mij enorm."

"Je kunt José Mourinho op heel wat vlakken bekritiseren, maar je moet hem nageven dat hij erin geslaagd is om bij Hazard een knop om te draaien en hem naar een hoger niveau te tillen."

"Je doet Hazard evenwel geen cadeau om hem nu al te vergelijken met Cristiano Ronaldo of Lionel Messi. Wat me vooral aan hem bevalt, is dat je gewoon voelt dat hij zich amuseert op een voetbalveld en dat hij dat plezier op de anderen overbrengt."

"Technisch is hij een van de besten ter wereld, daar bestaat geen twijfel over. Ik ben verbluft door de manier waarop hij dribbelt terwijl hij toch het overzicht weet te bewaren. Hazard bekleedt nu al een unieke positie in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Sorry, Jan Ceulemans en anderen, maar er is niemand die met hem te vergelijken valt."

Christian Benteke Goeie vriend, spits van Aston Villa en de Rode Duivels:"We kennen elkaar al van bij de nationale U15 en we hebben sindsdien altijd contact gehouden. Indertijd kwam hij naar mij kijken bij Kortrijk en ik naar hem bij Lille.""Mocht ik Eden moeten samenvatten in één woord: eenvoud. Het zal niet gebeuren dat hij in de kleine uurtjes ladderzat gefotografeerd wordt. Hij is eerder teruggetrokken, houdt niet echt van disco's en blijft liever een avondje rustig thuis." "Toen ik hem de laatste keer bezocht in Londen hebben we ons een kriek gelachen om Yanis, zijn zoontje van vier, die ons imiteerde na het maken van een goal. We hebben een beetje hetzelfde karakter, hij en ik, dezelfde manier om tegen de dingen aan te kijken.""Tegenwoordig is hij minder toegankelijk dan vroeger, wat ook normaal is gezien zijn status, hij moet zichzelf wat afschermen. Velen hebben een verkeerd beeld van hem, hij is echt heel serieus en verantwoordelijk. Op zijn 23e is hij een man.""Hij zegt me vaak dat er achter elke grote voetballer een sterke vrouw staat. Natacha, die hij al heel lang kent, heeft hem evenwicht geschonken en zodoende bijgedragen aan zijn succes."Filip Joos Journalist, commentator en analist bij de VRT: "Vorig jaar zag ik Eden Hazard met Chelsea in Boekarest spelen en gedurende twintig minuten raakte hij geen bal. Wat erger was: hij leek totaal niet geïnteresseerd. Dat irriteerde mij enorm.""Je kunt José Mourinho op heel wat vlakken bekritiseren, maar je moet hem nageven dat hij erin geslaagd is om bij Hazard een knop om te draaien en hem naar een hoger niveau te tillen.""Je doet Hazard evenwel geen cadeau om hem nu al te vergelijken met Cristiano Ronaldo of Lionel Messi. Wat me vooral aan hem bevalt, is dat je gewoon voelt dat hij zich amuseert op een voetbalveld en dat hij dat plezier op de anderen overbrengt.""Technisch is hij een van de besten ter wereld, daar bestaat geen twijfel over. Ik ben verbluft door de manier waarop hij dribbelt terwijl hij toch het overzicht weet te bewaren. Hazard bekleedt nu al een unieke positie in de geschiedenis van het Belgisch voetbal. Sorry, Jan Ceulemans en anderen, maar er is niemand die met hem te vergelijken valt."