Eerste goal van Marouane Fellaini voor Manchester United is pareltje (video)

Manchester United is op de achtste speeldag in de Champions League niet verder geraakt dan een 2-2 gelijkspel bij West Bromwich Albion. Rode Duivel Adnan Januzaj startte in de basis, de ingevallen Marouane Fellaini maakte een wondermooi doelpunt voor de Red Devils.

Al in de achtste minuut kwam WBA op voorsprong via Stéphane Sessegnon. De bij de rust ingevallen Marouane Fellaini toonde drie minuten na de pauze zijn kunnen aan manager Louis van Gaal. De Rode Duivel controleerde de bal schitterend met de borst, tikte het leer even opzij, om vervolgens verschroeiend uit te halen. Doelman Boaz Myhill zag de bal verdwijnen in de rechterbovenhoek: 1-1. Voor Fellaini is het pas zijn eerste goal voor ManU. Bekijk de beelden via Vine:

Manchester United was in de 66e minuut opnieuw op achtervolgen aangewezen. Saido Berahino werd gelanceerd, de snelle spits klopte David De Gea. Drie minuten voor affluiten redde Daley Blind nog een punt voor United.

In de stand is Manchester United pas zesde met 12 punten, dat zijn er 10 minder dan koploper Chelsea. WBA staat op de 14e plaats met 9 punten. (Belga/KVDA)