Emile Mpenza denkt aan terugkeer naar België

© Image Globe

De 33-jarige gewezen Rode Duivel komt bij Neftchi Bakoe nog amper aan spelen toe.

Emile Mpenza komt bij Neftchi Bakoe in Azerbeidzjan nog amper aan spelen toe en is op zoek naar een nieuwe club. De 33-jarige gewezen Rode Duivel denkt aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League.
Acht wedstrijden, goed voor amper 173 speelminuten, en twee doelpunten in een vriendschappelijk duel. Dat zijn de trieste statistieken van Mpenza dit seizoen bij Neftchi Bakoe, waar hij in de zomer van 2010 een contract van drie jaar tekende.

In La Dernière Heure doet ‘E1000’ zijn beklag. “Onder de vorige coach Arif Asadov speelde ik op verschillende posities en was ik toch goed voor zes doelpunten en enkele assists. Nadien raakte ik geblesseerd en kwam de nieuwe trainer Beyukagha Hajiyev. Dit seizoen maak ik helaas geen deel uit van de basiself. Ik ben nochtans in vorm. Ik heb met niemand problemen en ik respecteer de keuze van de trainer. Deze situatie maakt me niet gelukkig.”

De managers van Mpenza zijn dan ook op zoek naar een nieuwe club voor hun cliënt. De aanvaller zal waarschijnlijk nog tijdens de huidige wintertransferperiode Neftchi Bakoe verlaten en denkt aan een terugkeer naar de Jupiler Pro League. Mpenza: “Ik heb in België mijn debuut gemaakt en ik zou graag de cirkel rond maken”. (KVDA)

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content