De aanvaller van Tottenham Hotspur publiceerde op Facebook al drie uitvoerige berichten waarin hij de problemen met zijn familie uitlegt. Vooral de ruzies met zijn broers Kola en Peter, die stierf in 2012, wogen zwaar op hem. In zijn derde bericht zegt de Togolees dat zijn broer hem ooit bedreigde met een mes en verklaart hij dat hij op het punt stond om zelfmoord te plegen.

Adebayor zegt dat hij verschillende keren aan zelfmoord dacht: 'Vraag maar aan mijn zus Lyabo hoe vaak ik haar niet gebeld heb om haar te zeggen dat ik klaar was om te sterven.'

De boomlange spits wil dat mensen leren uit zijn verhaal: 'Jarenlang zweeg ik, maar als ik sterf zou niemand mijn verhaal kennen en zou niemand er iets van leren. Volgens sommigen moet ik deze verhalen voor mezelf houden, maar iemand moet zich opofferen. Iemand moet erover praten.' (MDL)

De aanvaller van Tottenham Hotspur publiceerde op Facebook al drie uitvoerige berichten waarin hij de problemen met zijn familie uitlegt. Vooral de ruzies met zijn broers Kola en Peter, die stierf in 2012, wogen zwaar op hem. In zijn derde bericht zegt de Togolees dat zijn broer hem ooit bedreigde met een mes en verklaart hij dat hij op het punt stond om zelfmoord te plegen. Adebayor zegt dat hij verschillende keren aan zelfmoord dacht: 'Vraag maar aan mijn zus Lyabo hoe vaak ik haar niet gebeld heb om haar te zeggen dat ik klaar was om te sterven.' De boomlange spits wil dat mensen leren uit zijn verhaal: 'Jarenlang zweeg ik, maar als ik sterf zou niemand mijn verhaal kennen en zou niemand er iets van leren. Volgens sommigen moet ik deze verhalen voor mezelf houden, maar iemand moet zich opofferen. Iemand moet erover praten.' (MDL)