Dries Mertens heeft een verstuiking aan de rechterenkel overgehouden aan de thuiswedstrijd van zondag tegen Fiorentina (0-1). De winger van Napoli ging maandag onder de scanner, zo meldde de Serie A-club op zijn website. De vleugelspeler zal in het uitduel tegen Catania aan de kant blijven.

Mertens was zondag op de bank begonnen en mocht na 76 minuten bij een 0-0 stand invallen voor Insigne. Amper negen minuten later zat de partij er voor de Rode Duivel echter al op. Mertens verzwikte zijn rechterenkel na een tackle en moest meteen vervangen worden.

De match tegen Fiorentina was onderdeel van de 29e speeldag in de Italiaanse Serie A. In de stand is Napoli derde, met zes punten minder (en een wedstrijd meer gespeeld) dan nummer twee AS Roma. Leider Juventus heeft 14 punten voorsprong op de ploeg van Radja Nainggolan. (Belga/INM)

Dries Mertens heeft een verstuiking aan de rechterenkel overgehouden aan de thuiswedstrijd van zondag tegen Fiorentina (0-1). De winger van Napoli ging maandag onder de scanner, zo meldde de Serie A-club op zijn website. De vleugelspeler zal in het uitduel tegen Catania aan de kant blijven. Mertens was zondag op de bank begonnen en mocht na 76 minuten bij een 0-0 stand invallen voor Insigne. Amper negen minuten later zat de partij er voor de Rode Duivel echter al op. Mertens verzwikte zijn rechterenkel na een tackle en moest meteen vervangen worden. De match tegen Fiorentina was onderdeel van de 29e speeldag in de Italiaanse Serie A. In de stand is Napoli derde, met zes punten minder (en een wedstrijd meer gespeeld) dan nummer twee AS Roma. Leider Juventus heeft 14 punten voorsprong op de ploeg van Radja Nainggolan. (Belga/INM)