‘Er is geen interesse in Benteke’

© /

Kismet Eris, manager van Christian Benteke, verraste met een uitspraak in de Britse pers.

Aston Villa zet zijn strijd om het behoud in de Premier League dit weekend verder met een thuiswedstrijd tegen West Ham United. Kan het de degradatie afwenden, dan volgt op 30 mei de kers op de taart met de finale van de FA Cup tegen Arsenal.

Het is nog maar de tweede finale voor The Villans, die in 1957 Manchester United klopten met 2-1. Rode Duivel Christian Benteke, in 2012 voor ongeveer tien miljoen euro overgekomen van RC Genk, blijft een belangrijke pion in het team van Tim Sherwood. Hij heeft dit seizoen een voet in meer dan een derde van de doelpunten van de moeilijk scorende Villans.

Liverpool en Manchester United zouden dan ook naar zijn diensten hengelen. Maar het contract van Benteke loopt nog twee jaar en volgens zijn makelaar Eris Kismet is de 24-jarige Belg niet bezig met een transfer. Kismet zei vorige week in The Guardian: ‘Op dit moment is er geen interesse in Benteke. Elke speler en elk lid van de technische staf is geconcentreerd op de degradatiestrijd, al de rest is afleiding.’

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content