Tegen het Griekse Asteras Tripolis, op de derde speeldag in de Europa League, scoorde Erik Lamela met een rabona van buiten het strafschopgebied. Wat het doelpunt nog specialer maakt, is dat de rabona totaal nutteloos was: de Argentijn had de bal evengoed met zijn rechtervoet kunnen trappen. Bekijk hieronder de sensationele treffer vanuit twee verschillende hoeken:

Oefening baart kunst, zo blijkt nog maar eens, want het was niet de eerste keer in zijn carrière dat Lamela met een rabona scoorde. Toen hij nog voor River Plate in zijn geboorteland speelde, lukte het hem ook al eens...

Leiding

De gewaagde goal van Lamela is maar een van de vijf treffers die Asteras Tripolis moest incasseren. De Argentijn scoorde nog eens, Harry Kane lukte een hattrick. Barrales redde de eer voor de Grieken (5-1). Bij de Spurs speelden Jan Vertonghen en Moussa Dembélé de hele wedstrijd, Nacer Chadli mocht twaalf minuten voor affluiten invallen.

Met vijf punten komen de Londenaars naast Besiktas aan de leiding. De club uit Istanboel vernederde Partizan in Belgrado met 0-4. (KVDA)

Tegen het Griekse Asteras Tripolis, op de derde speeldag in de Europa League, scoorde Erik Lamela met een rabona van buiten het strafschopgebied. Wat het doelpunt nog specialer maakt, is dat de rabona totaal nutteloos was: de Argentijn had de bal evengoed met zijn rechtervoet kunnen trappen. Bekijk hieronder de sensationele treffer vanuit twee verschillende hoeken:Oefening baart kunst, zo blijkt nog maar eens, want het was niet de eerste keer in zijn carrière dat Lamela met een rabona scoorde. Toen hij nog voor River Plate in zijn geboorteland speelde, lukte het hem ook al eens...De gewaagde goal van Lamela is maar een van de vijf treffers die Asteras Tripolis moest incasseren. De Argentijn scoorde nog eens, Harry Kane lukte een hattrick. Barrales redde de eer voor de Grieken (5-1). Bij de Spurs speelden Jan Vertonghen en Moussa Dembélé de hele wedstrijd, Nacer Chadli mocht twaalf minuten voor affluiten invallen. Met vijf punten komen de Londenaars naast Besiktas aan de leiding. De club uit Istanboel vernederde Partizan in Belgrado met 0-4. (KVDA)