Voor Zlatan Ibrahimovic, de steraanvaller van Milan, wordt het een weerzien met de club waarvoor hij speelde tussen 2016 en 2018. Toby Alderweireld werd met het Engelse Tottenham gekoppeld aan het Kroatische Dinamo Zagreb.

Het Oekraïense Dinamo Kiev, dat donderdagavond Club Brugge uitschakelde, staat tegenover het Spaanse Villarreal. De Schotse Rangers, de boeman van Antwerp, komt het terrein op tegen het Tsjechische Slavia Praag. De vier andere achtste finales zijn Ajax-Young Boys, Roma-Sjachtar Donetsk, Olympiacos-Arsenal en Granada-Molde.

De heenwedstrijden worden op 11 maart gespeeld, de terugwedstrijden een week later.

Lees ook: 'Geen steen naar Antwerp en Club Brugge, het zijn de andere Belgische clubs die faalden'

Voor Zlatan Ibrahimovic, de steraanvaller van Milan, wordt het een weerzien met de club waarvoor hij speelde tussen 2016 en 2018. Toby Alderweireld werd met het Engelse Tottenham gekoppeld aan het Kroatische Dinamo Zagreb. Het Oekraïense Dinamo Kiev, dat donderdagavond Club Brugge uitschakelde, staat tegenover het Spaanse Villarreal. De Schotse Rangers, de boeman van Antwerp, komt het terrein op tegen het Tsjechische Slavia Praag. De vier andere achtste finales zijn Ajax-Young Boys, Roma-Sjachtar Donetsk, Olympiacos-Arsenal en Granada-Molde. De heenwedstrijden worden op 11 maart gespeeld, de terugwedstrijden een week later.Lees ook: 'Geen steen naar Antwerp en Club Brugge, het zijn de andere Belgische clubs die faalden'