Sporting Charleroi had de heenwedstrijd met 0-2 verloren en deed het in de terugronde niet beter.

De eerste helft ging gelijk op, met één echte kans voor Charleroi, maar Roman Ferber mikte net naast het doelkader. Charleroi kwam na de rust beter uit de kleedkamer maar kreeg het deksel op de neus toen Ljubenovic in de 58ste minuut de 1-0 binnentrapte. Tien minuten later zette diezelfde Ljubenovic een strafschop om. In de derde minuut van de toegevoegde tijd maakte Malynovskyy er 3-0 van. Voor Charleroi is het Europese avontuur voorbij.

Standaard nipt

Standard Luik kon zich wel plaatsen voor de play-offronde. In Sarajevo ging het met 0-1 (rust: 0-0) winnen van het Bosnische Zeljeznicar, nadat de Rouches de heenwedstrijd van de derde voorronde in Luik al wonnen met 2-1. Kapitein Jelle Van Damme (68.) scoorde het enige doelpunt van de partij.

(Belga/RR)

Sporting Charleroi had de heenwedstrijd met 0-2 verloren en deed het in de terugronde niet beter. De eerste helft ging gelijk op, met één echte kans voor Charleroi, maar Roman Ferber mikte net naast het doelkader. Charleroi kwam na de rust beter uit de kleedkamer maar kreeg het deksel op de neus toen Ljubenovic in de 58ste minuut de 1-0 binnentrapte. Tien minuten later zette diezelfde Ljubenovic een strafschop om. In de derde minuut van de toegevoegde tijd maakte Malynovskyy er 3-0 van. Voor Charleroi is het Europese avontuur voorbij.Standard Luik kon zich wel plaatsen voor de play-offronde. In Sarajevo ging het met 0-1 (rust: 0-0) winnen van het Bosnische Zeljeznicar, nadat de Rouches de heenwedstrijd van de derde voorronde in Luik al wonnen met 2-1. Kapitein Jelle Van Damme (68.) scoorde het enige doelpunt van de partij.(Belga/RR)