AA Gent verloor vorige week de heenwedstrijd tegen Videoton met 1-0, waardoor ze in eigen huis vol aan de bak moesten om de scheve situatie recht te zetten.

De stugge Hongaren dachten daar anders over en na het openingsdoelpunt van Filipe Oliveira na 13 minuten (0-1), leek het een bijzonder zware opdracht voor de Buffalo's te worden.

Op het uur bracht Sollied met Messoudi en Kola extra aanvallende krachten in, maar na de rode kaart voor Brüls wegens natrappen was het liedje uit.

Videoton stak het mes nog wat dieper in de wonde. Nikolic zette met twee doelpunten (68. en 71.) de 0-3 op het scorebord. In de slotfase mocht ook de ingevallen Messoudi zich gaan douchen na een tweede gele kaart. (Belga/KVDA)

AA Gent verloor vorige week de heenwedstrijd tegen Videoton met 1-0, waardoor ze in eigen huis vol aan de bak moesten om de scheve situatie recht te zetten. De stugge Hongaren dachten daar anders over en na het openingsdoelpunt van Filipe Oliveira na 13 minuten (0-1), leek het een bijzonder zware opdracht voor de Buffalo's te worden. Op het uur bracht Sollied met Messoudi en Kola extra aanvallende krachten in, maar na de rode kaart voor Brüls wegens natrappen was het liedje uit. Videoton stak het mes nog wat dieper in de wonde. Nikolic zette met twee doelpunten (68. en 71.) de 0-3 op het scorebord. In de slotfase mocht ook de ingevallen Messoudi zich gaan douchen na een tweede gele kaart. (Belga/KVDA)