Everton, de club van Rode Duivel Marouane Fellaini, heeft 2 miljoen pond (2,3 miljoen euro) betaald voor de vijftienjarige middenvelder George Green, die overkomt van Bradford City.

Volgens de BBC hadden ook andere clubs uit de Premier League, zoals Tottenham Hotspur, en Bayern München interesse in het jonge talent.

"Hij heeft veel potentie, maar hij heeft ook nog een hele weg te gaan," zei Alan Irvine, directeur van de jeugdopleiding van Everton aan de Britse openbare omroep.

In de krant Telegraph & Argus zegt Archie Christie van Bradford City: "Dit is een van de hoogste transfersommen ooit betaald voor een vijftienjarige van een club uit de Engelse tweede klasse. Maar George is de beste speler van zijn leeftijd op die positie die ik ooit heb gezien. Hij kan een nieuwe Wayne Rooney of Paul Gascoigne worden". (KVDA)

Everton, de club van Rode Duivel Marouane Fellaini, heeft 2 miljoen pond (2,3 miljoen euro) betaald voor de vijftienjarige middenvelder George Green, die overkomt van Bradford City.Volgens de BBC hadden ook andere clubs uit de Premier League, zoals Tottenham Hotspur, en Bayern München interesse in het jonge talent."Hij heeft veel potentie, maar hij heeft ook nog een hele weg te gaan," zei Alan Irvine, directeur van de jeugdopleiding van Everton aan de Britse openbare omroep.In de krant Telegraph & Argus zegt Archie Christie van Bradford City: "Dit is een van de hoogste transfersommen ooit betaald voor een vijftienjarige van een club uit de Engelse tweede klasse. Maar George is de beste speler van zijn leeftijd op die positie die ik ooit heb gezien. Hij kan een nieuwe Wayne Rooney of Paul Gascoigne worden". (KVDA)