Het grootste wapenfeit van Stefan Scepovic (24) in België was dat hij een kwartier lang opgesloten zat in een toilet voor een oefenmatch van de invallers van Club Brugge tegen Dilbeek.

In de zomer van 2010 was de jonge Servische spits door toenmalig sportmanager Luc Devroe met grote trom ingehaald bij blauw-zwart, maar door zijn tegenvallende prestaties werd hij al in januari 2011 uitgeleend aan KV Kortrijk, waar hij ook al niet kon overtuigen.

Na passages bij Hapoel Acre, Ashdod - twee Israëlische eersteklassers - en Partizan Belgrado dook de ranke aanvaller in juli vorig jaar op bij de Spaanse tweedeklasser Sporting Gijón.

Daar maakte hij meteen indruk door in de eerste vijf competitiematchen een doelpunt te maken. In januari 2014 verkozen de lezers van Marca hem tot beste speler van de eerste helft van het seizoen in de Spaanse tweede klasse, met 62 procent van de stemmen.

Record van David Villa

Volgens Manuel Rosety, die Sporting Gijón volgt voor het Spaanse sportblad AS, is hij dé revelatie van de Segunda División.

"Hij verbeterde nu al het record van David Villa, die hier in één seizoen twintig doelpunten maakte en daarna naar Real Zaragoza werd getransfereerd."

"De meeste trainers uit eerste klasse volgen hem en er passeerden hier ook al scouts uit de Premier League en de Ligue 1. Of Gijón nu promoveert of niet, Scepovic, die overigens aanbeden wordt door de supporters, zal volgend seizoen sowieso ergens in eerste klasse spelen, dat weet ik zeker."

"Gijón maakt zich sterk dat het tussen de vier en de zes miljoen euro voor hem kan krijgen. In de Spaanse eerste klasse kunnen alleen Real Madrid en Barcelona zo'n bedrag neerleggen, maar dat niveau heeft hij uiteraard niet."

Het grootste wapenfeit van Stefan Scepovic (24) in België was dat hij een kwartier lang opgesloten zat in een toilet voor een oefenmatch van de invallers van Club Brugge tegen Dilbeek. In de zomer van 2010 was de jonge Servische spits door toenmalig sportmanager Luc Devroe met grote trom ingehaald bij blauw-zwart, maar door zijn tegenvallende prestaties werd hij al in januari 2011 uitgeleend aan KV Kortrijk, waar hij ook al niet kon overtuigen. Na passages bij Hapoel Acre, Ashdod - twee Israëlische eersteklassers - en Partizan Belgrado dook de ranke aanvaller in juli vorig jaar op bij de Spaanse tweedeklasser Sporting Gijón. Daar maakte hij meteen indruk door in de eerste vijf competitiematchen een doelpunt te maken. In januari 2014 verkozen de lezers van Marca hem tot beste speler van de eerste helft van het seizoen in de Spaanse tweede klasse, met 62 procent van de stemmen. Record van David VillaVolgens Manuel Rosety, die Sporting Gijón volgt voor het Spaanse sportblad AS, is hij dé revelatie van de Segunda División. "Hij verbeterde nu al het record van David Villa, die hier in één seizoen twintig doelpunten maakte en daarna naar Real Zaragoza werd getransfereerd.""De meeste trainers uit eerste klasse volgen hem en er passeerden hier ook al scouts uit de Premier League en de Ligue 1. Of Gijón nu promoveert of niet, Scepovic, die overigens aanbeden wordt door de supporters, zal volgend seizoen sowieso ergens in eerste klasse spelen, dat weet ik zeker." "Gijón maakt zich sterk dat het tussen de vier en de zes miljoen euro voor hem kan krijgen. In de Spaanse eerste klasse kunnen alleen Real Madrid en Barcelona zo'n bedrag neerleggen, maar dat niveau heeft hij uiteraard niet."