Fabregas speelde de voorbije drie seizoenen bij FC Barcelona aan de zijde van Messi en ziet vergelijkingspunten tussen de Argentijnse superster en onze landgenoot. 'Net als Messi is Hazard de schakel tussen het middenveld en de aanval,' zei de Spaanse international in een interview met de Spaanse radiozender Cope. 'Het zijn spelers die het verschil kunnen maken. Ook Hazard heeft de indrukwekkende gave om de organisatie van de tegenstander helemaal te ontregelen.'

Zijn overstap naar Chelsea heeft Fabregas nog geen moment betreurd. 'Al na een eerste persoonlijk gesprek met José Mourinhio wist ik dat ik de juiste keuze maakte. Hij had vertrouwen in me en heeft me snel kunnen overtuigen. Ik wou terug naar Engeland en had de keuze tussen drie clubs. Ook een terugkeer naar Arsenal was een optie, maar met Mesut Ozil, Santi Cazorla en Jack Wilshere had die club al veel gelijkaardige spelers voor mijn positie.' (Belga/KVDA)

Fabregas speelde de voorbije drie seizoenen bij FC Barcelona aan de zijde van Messi en ziet vergelijkingspunten tussen de Argentijnse superster en onze landgenoot. 'Net als Messi is Hazard de schakel tussen het middenveld en de aanval,' zei de Spaanse international in een interview met de Spaanse radiozender Cope. 'Het zijn spelers die het verschil kunnen maken. Ook Hazard heeft de indrukwekkende gave om de organisatie van de tegenstander helemaal te ontregelen.' Zijn overstap naar Chelsea heeft Fabregas nog geen moment betreurd. 'Al na een eerste persoonlijk gesprek met José Mourinhio wist ik dat ik de juiste keuze maakte. Hij had vertrouwen in me en heeft me snel kunnen overtuigen. Ik wou terug naar Engeland en had de keuze tussen drie clubs. Ook een terugkeer naar Arsenal was een optie, maar met Mesut Ozil, Santi Cazorla en Jack Wilshere had die club al veel gelijkaardige spelers voor mijn positie.' (Belga/KVDA)