Een voetbalsupporter is vrijdagavond om het leven gekomen tijdens de EK-kwalificatiematch tussen Schotland en Ierland, zo meldt de BBC op zijn website.

Het slachtoffer, een 22-jarige man, maakte een dodelijke val in de tribunes van Celtic Park, het stadion van Celtic waar het duel plaatsvond. De man, die in een trappenhuis viel, werd nog naar het ziekenhuis overgebracht, maar daar kon enkel zijn overlijden worden vastgesteld. Volgens een woordvoerder van de ordediensten gaat het om een ongeluk. Zo'n 55.000 supporters woonden vrijdag de wedstrijd bij, die door Schotland met 1-0 werd gewonnen. (Belga/WB)

Een voetbalsupporter is vrijdagavond om het leven gekomen tijdens de EK-kwalificatiematch tussen Schotland en Ierland, zo meldt de BBC op zijn website. Het slachtoffer, een 22-jarige man, maakte een dodelijke val in de tribunes van Celtic Park, het stadion van Celtic waar het duel plaatsvond. De man, die in een trappenhuis viel, werd nog naar het ziekenhuis overgebracht, maar daar kon enkel zijn overlijden worden vastgesteld. Volgens een woordvoerder van de ordediensten gaat het om een ongeluk. Zo'n 55.000 supporters woonden vrijdag de wedstrijd bij, die door Schotland met 1-0 werd gewonnen. (Belga/WB)