De Rode Duivels zijn populairder dan ooit en daar speelt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) op in. Op zondag 2 juni, vijf dagen voor de cruciale WK-kwalificatiematch thuis tegen Servië, organiseert de KBVB een allereerste fandag in het Koning Boudewijnstadion.

Fans bedanken"Een foto met je favoriete Rode Duivel of een handtekening? Het kan op 2 juni, in het Koning Boudewijnstadion!", meldt de KBVB. "Onze Rode Duivels spelen straks voor de vijfde maal op rij in een uitverkocht stadion en willen daarom iets teruggeven aan de supporters: een exclusieve Fanday! Ook de KBVB wil langs die weg de enthousiaste fans bedanken. Afspraak op 2 juni in het Koning Boudewijnstadion. De toegang is helemaal gratis. Mis deze kans niet!", klinkt het.

Het programma opent om 11u. Om 14u30 worden de spelers voorgesteld waarna een training op het programma staat. Tussen 17u en 18u wordt een foto- en handtekeningensessie georganiseerd. Om 18u30 wordt de fandag afgesloten. (Belga/INM)

De Rode Duivels zijn populairder dan ooit en daar speelt de Koninklijke Belgische Voetbalbond (KBVB) op in. Op zondag 2 juni, vijf dagen voor de cruciale WK-kwalificatiematch thuis tegen Servië, organiseert de KBVB een allereerste fandag in het Koning Boudewijnstadion. Fans bedanken"Een foto met je favoriete Rode Duivel of een handtekening? Het kan op 2 juni, in het Koning Boudewijnstadion!", meldt de KBVB. "Onze Rode Duivels spelen straks voor de vijfde maal op rij in een uitverkocht stadion en willen daarom iets teruggeven aan de supporters: een exclusieve Fanday! Ook de KBVB wil langs die weg de enthousiaste fans bedanken. Afspraak op 2 juni in het Koning Boudewijnstadion. De toegang is helemaal gratis. Mis deze kans niet!", klinkt het. Het programma opent om 11u. Om 14u30 worden de spelers voorgesteld waarna een training op het programma staat. Tussen 17u en 18u wordt een foto- en handtekeningensessie georganiseerd. Om 18u30 wordt de fandag afgesloten. (Belga/INM)