Zijn conctractduur werd niet bekendgemaakt.

De 19-jarige rechtervleugelverdediger vervoegde de Oostkantonners in januari 2017 van de Senegalese vleugel van de Aspire Academy. Sinds zijn debuut later die maand kwam hij tot 43 officiële duels (en één goal) voor Eupen.

WK-ontdekking

Wagué verwierf echter vorige maand pas naam bij het grote publiek. De youngster ontpopte zich tot revelatie bij Senegal op het WK in Rusland. Hij stond in de eerste twee wedstrijden telkens negentig minuten tussen de lijnen bij de Leeuwen van Teranga en scoorde in het tweede duel tegen Japan (2-2) zelfs. In de laatste groepswedstrijd tegen Colombia mocht hij een kwartier voor tijd invallen.

Bij Barcelona moet Wagué de concurrentie op de rechtsachter aanscherpen. Eerder trok Barcelona deze transferperiode al Malcom (Bordeaux), Clément Lenglet (Sevilla) en Arthur (Grêmio) aan.

Zijn conctractduur werd niet bekendgemaakt.De 19-jarige rechtervleugelverdediger vervoegde de Oostkantonners in januari 2017 van de Senegalese vleugel van de Aspire Academy. Sinds zijn debuut later die maand kwam hij tot 43 officiële duels (en één goal) voor Eupen.Wagué verwierf echter vorige maand pas naam bij het grote publiek. De youngster ontpopte zich tot revelatie bij Senegal op het WK in Rusland. Hij stond in de eerste twee wedstrijden telkens negentig minuten tussen de lijnen bij de Leeuwen van Teranga en scoorde in het tweede duel tegen Japan (2-2) zelfs. In de laatste groepswedstrijd tegen Colombia mocht hij een kwartier voor tijd invallen. Bij Barcelona moet Wagué de concurrentie op de rechtsachter aanscherpen. Eerder trok Barcelona deze transferperiode al Malcom (Bordeaux), Clément Lenglet (Sevilla) en Arthur (Grêmio) aan.