Marouane Fellaini zag net voor het afsluiten van de transferdeadline zijn droom in vervulling gaan. Manchester United legde 32,4 miljoen euro op tafel om de Rode Duivel over te nemen van Everton. Op de website van de Mancunians reageert de middenvelder voor het eerst.

"Ik ben heel, heel gelukkig. Dit is een fantastisch moment voor mij. Ik heb hier lang op gewacht en hard voor gewerkt. Manchester United is de grootste club ter wereld. Het is altijd mijn droom geweest voor United te kunnen spelen. Nu ben ik hier en zal ik alles geven voor de club. Ik wil prijzen winnen. Dat is het allerbelangrijkste", legt Fellaini uit.

David MoyesDe voormalige speler van Standard vindt bij de Mancunians David Moyes terug, met wie hij al samenwerkte bij Everton. "Ik ken de trainer al vele jaren en heb veel respect voor de manier waarop hij werkt. Toen ik de kans kreeg opnieuw met hem samen te werken, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik heb een fantastische tijd beleefd bij Everton en wil alle fans bedanken, maar voor Manchester United spelen is iets waar elke voetballer van droomt."

Standard wint bij doorverkoop Fellaini
De transfer van Fellaini levert Standard overigens ook flink wat geld op. De Rouches dwongen in 2008 bij de overgang van de speler naar Everton voor 20 miljoen euro het recht af op 20 procent van de meerwaarde bij een eventuele doorverkoop. Standard vangt dus een vijfde van de 12,5 miljoen die Everton extra verdient, in casu 2,5 miljoen euro. (Belga/INM) De 'moves' van Fellaini bij Everton:

Marouane Fellaini zag net voor het afsluiten van de transferdeadline zijn droom in vervulling gaan. Manchester United legde 32,4 miljoen euro op tafel om de Rode Duivel over te nemen van Everton. Op de website van de Mancunians reageert de middenvelder voor het eerst. "Ik ben heel, heel gelukkig. Dit is een fantastisch moment voor mij. Ik heb hier lang op gewacht en hard voor gewerkt. Manchester United is de grootste club ter wereld. Het is altijd mijn droom geweest voor United te kunnen spelen. Nu ben ik hier en zal ik alles geven voor de club. Ik wil prijzen winnen. Dat is het allerbelangrijkste", legt Fellaini uit. David MoyesDe voormalige speler van Standard vindt bij de Mancunians David Moyes terug, met wie hij al samenwerkte bij Everton. "Ik ken de trainer al vele jaren en heb veel respect voor de manier waarop hij werkt. Toen ik de kans kreeg opnieuw met hem samen te werken, heb ik geen seconde getwijfeld. Ik heb een fantastische tijd beleefd bij Everton en wil alle fans bedanken, maar voor Manchester United spelen is iets waar elke voetballer van droomt." Standard wint bij doorverkoop Fellaini De transfer van Fellaini levert Standard overigens ook flink wat geld op. De Rouches dwongen in 2008 bij de overgang van de speler naar Everton voor 20 miljoen euro het recht af op 20 procent van de meerwaarde bij een eventuele doorverkoop. Standard vangt dus een vijfde van de 12,5 miljoen die Everton extra verdient, in casu 2,5 miljoen euro. (Belga/INM) De 'moves' van Fellaini bij Everton: