Rode Duivel Marouane Fellaini heeft via een rechtszaak kunnen verhinderen dat de Britse tabloid The Sun "gênante foto's" van hem publiceerde.

De foto's zouden dinsdag al moeten verschijnen, maar daar staken de advocaten van de 23-jarige middenvelder van Everton een stokje voor.

Fellaini, maandag in het competitieduel tegen het Manchester City van Vincent Kompany nog een van de uitblinkers, was zeer aangedaan dat de mysterieuze foto's in handen van The Sun waren terechtgekomen en vroeg met aandrang om ze niet te publiceren. De krant weigerde dat verzoek. De ex-speler van Standard schakelde daarop zijn advocaten in om de publicatie te vermijden.

Mikpunt van spot
Wat precies op de foto's staat, blijft vooralsnog een groot geheim, maar de beelden zouden Fellaini "het mikpunt van spot bij de fans
van de tegenpartij maken".

Rode Duivel Marouane Fellaini heeft via een rechtszaak kunnen verhinderen dat de Britse tabloid The Sun "gênante foto's" van hem publiceerde. De foto's zouden dinsdag al moeten verschijnen, maar daar staken de advocaten van de 23-jarige middenvelder van Everton een stokje voor. Fellaini, maandag in het competitieduel tegen het Manchester City van Vincent Kompany nog een van de uitblinkers, was zeer aangedaan dat de mysterieuze foto's in handen van The Sun waren terechtgekomen en vroeg met aandrang om ze niet te publiceren. De krant weigerde dat verzoek. De ex-speler van Standard schakelde daarop zijn advocaten in om de publicatie te vermijden. Mikpunt van spot Wat precies op de foto's staat, blijft vooralsnog een groot geheim, maar de beelden zouden Fellaini "het mikpunt van spot bij de fans van de tegenpartij maken".