Met een 3-0 zege tegen Liechtenstein verzekerden de Finnen zich vrijdag in Helsinki van de tweede plaats in kwalificatiegroep J voor het EK 2020. Jasse Tuominen (21e) en Teemu Pukki (64e pen en 75e) scoorden.

Griekenland won met 0-1 in Armenië, maar kan Finland nu niet meer bijbenen in een groep waarin het ongeslagen Italië zich eerder al van de groepswinst verzekerde.

Elf landen zijn nu al zeker van hun plaats op het EK. Dat zijn België, Italië, Spanje, Polen, Oekraïne, Rusland, Turkije, Frankrijk, Engeland, Tsjechië en Finland.

Met een 3-0 zege tegen Liechtenstein verzekerden de Finnen zich vrijdag in Helsinki van de tweede plaats in kwalificatiegroep J voor het EK 2020. Jasse Tuominen (21e) en Teemu Pukki (64e pen en 75e) scoorden.Griekenland won met 0-1 in Armenië, maar kan Finland nu niet meer bijbenen in een groep waarin het ongeslagen Italië zich eerder al van de groepswinst verzekerde. Elf landen zijn nu al zeker van hun plaats op het EK. Dat zijn België, Italië, Spanje, Polen, Oekraïne, Rusland, Turkije, Frankrijk, Engeland, Tsjechië en Finland.