Voor het eerst heeft een Palestijns elftal een officiële internationale wedstrijd gespeeld op de Westelijke Jordaanoever. In het nationaal stadion van Al-Ram verloor de Palestijnse selectie onder 21 jaar van Thailand.

De wedstrijd, met vooral een hoge symbolische en emotionele waarde, had als inzet de tweede ronde van de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen, in de Aziatische groep.

Thailand had op 23 februari de heenwedstrijd in Bangkok met 1-0 gewonnen. Dat was ook de uitslag die na 120 minuten in Al-Ram op het bord stond, waardoor strafschoppen voor de beslissing moesten zorgen. De thuisploeg delfde het onderspit met 5-6.

De Palestijnse ploeg had eerder al vriendschappelijke interlands gespeeld in het stadion van Al-Ram, maar officiële wedstrijden waren er om veiligheidsredenen en een gebrek aan infrastructuur nog nooit in de Palestijnse gebieden. Meestal werd uitgeweken naar Jordanië of Koeweit.

Voor het eerst heeft een Palestijns elftal een officiële internationale wedstrijd gespeeld op de Westelijke Jordaanoever. In het nationaal stadion van Al-Ram verloor de Palestijnse selectie onder 21 jaar van Thailand. De wedstrijd, met vooral een hoge symbolische en emotionele waarde, had als inzet de tweede ronde van de kwalificatiewedstrijden voor de Olympische Spelen van 2012 in Londen, in de Aziatische groep. Thailand had op 23 februari de heenwedstrijd in Bangkok met 1-0 gewonnen. Dat was ook de uitslag die na 120 minuten in Al-Ram op het bord stond, waardoor strafschoppen voor de beslissing moesten zorgen. De thuisploeg delfde het onderspit met 5-6. De Palestijnse ploeg had eerder al vriendschappelijke interlands gespeeld in het stadion van Al-Ram, maar officiële wedstrijden waren er om veiligheidsredenen en een gebrek aan infrastructuur nog nooit in de Palestijnse gebieden. Meestal werd uitgeweken naar Jordanië of Koeweit.