Franck Ribéry ziet Kevin De Bruyne liever niet naar Bayern München komen. Zijn manier van spelen past niet bij die van de 'Rekordmeister', zo zegt de Fransman woensdag in Sport Bild.

'Hij is een supergoede speler. Maar hij is niet zoals Arjen (Robben) of ik. Hij is geen speler die met de bal aan de voet de dribbel opzoekt en graag de tegenstander voor zich heeft. De Bruyne is super wanneer hij ruimte heeft, bij counters. Bij Bayern krijg je echter altijd maar drie of vier meter. De ruimte is beperkt. Maar: hij is een goede speler, is nog jong en kan nog leren.'

De Bruyne speelt bij Wolfsburg bijna wekelijks de pannen van het dak en zou daarom op de interesse van Bayern kunnen rekenen. Rond zijn nek hangt een prijskaartje van naar verluidt 50 miljoen euro. (Belga/KVDA)

Franck Ribéry ziet Kevin De Bruyne liever niet naar Bayern München komen. Zijn manier van spelen past niet bij die van de 'Rekordmeister', zo zegt de Fransman woensdag in Sport Bild. 'Hij is een supergoede speler. Maar hij is niet zoals Arjen (Robben) of ik. Hij is geen speler die met de bal aan de voet de dribbel opzoekt en graag de tegenstander voor zich heeft. De Bruyne is super wanneer hij ruimte heeft, bij counters. Bij Bayern krijg je echter altijd maar drie of vier meter. De ruimte is beperkt. Maar: hij is een goede speler, is nog jong en kan nog leren.' De Bruyne speelt bij Wolfsburg bijna wekelijks de pannen van het dak en zou daarom op de interesse van Bayern kunnen rekenen. Rond zijn nek hangt een prijskaartje van naar verluidt 50 miljoen euro. (Belga/KVDA)