Het ontslag kwam er na een reeks slechte resultaten, De Boer stond al een tijdlang onder druk in de Noord-Italiaanse modestad. De nederlaag afgelopen zondag tegen het Sampdoria van Dennis Praet was voor de clubleiding aanleiding hem uit zijn functie te zetten.

Ruim een maand geleden pas - na de stuntzege tegen Juventus - praatte De Boer in Sport/Voetbalmagazine over zijn ambities in Milaan. 'Het Italiaanse voetbal is de weg omhoog weer ingeslagen,' klonk het toen.

Donderdag speelt Inter, waar de negentienjarige Belgische jeugdinternational Senna Miangue dit seizoen onder De Boer voor het eerst van het profvoetbal mocht proeven, in de Europa League tegen het Engelse Southampton. (Belga/KVDA)

Het ontslag kwam er na een reeks slechte resultaten, De Boer stond al een tijdlang onder druk in de Noord-Italiaanse modestad. De nederlaag afgelopen zondag tegen het Sampdoria van Dennis Praet was voor de clubleiding aanleiding hem uit zijn functie te zetten. Ruim een maand geleden pas - na de stuntzege tegen Juventus - praatte De Boer in Sport/Voetbalmagazine over zijn ambities in Milaan. 'Het Italiaanse voetbal is de weg omhoog weer ingeslagen,' klonk het toen.Donderdag speelt Inter, waar de negentienjarige Belgische jeugdinternational Senna Miangue dit seizoen onder De Boer voor het eerst van het profvoetbal mocht proeven, in de Europa League tegen het Engelse Southampton. (Belga/KVDA)