De manager van Frank Lampard heeft een einde gemaakt aan de speculaties omtrent de toekomst van de 34-jarige middenvelder bij Chelsea: Lampard krijgt zeker geen nieuw contract en moet komende zomer na twaalf jaar dus op zoek naar een nieuwe club.

"Zowel tijdens het WK voor clubs in Japan als na de zege op Everton (beide in december, nvdr.) is mij meegedeeld dat Lampard onder geen enkele omstandigheid een nieuw contract krijgt", zegt Steve Kutner aan The Guardian. "Sindsdien is er niets veranderd."

"Frank heeft zich daarbij moeten neerleggen. Hij wil gewoon de rest van dit seizoen zo goed mogelijk blijven spelen voor de club waar hij van houdt."

Kutner drukt zo de geruchten de kop in die waren ontstaan na de 1-5-zege bij Southampton in de FA Cup, namelijk dat Lampard een extra jaar aan een lager loon aangeboden zou krijgen.

Twaalf jaar Lampard maakte in 2001 voor 13,5 miljoen euro de overstap van West Ham naar Chelsea. Met de Londense club won hij drie Engelse landstitels (2005, 2006, 2010) en de Champions League in 2012. Een van de clubs die aan hem gelinkt worden, is Los Angeles Galaxy.

Tegen Southampton scoorde Lampard zijn 193e doelpunt voor Chelsea, wat hem naast Kerry Dixon op een gedeelde tweede plaats in de topschutterslijst aller tijden van de club brengt.

De manager van Frank Lampard heeft een einde gemaakt aan de speculaties omtrent de toekomst van de 34-jarige middenvelder bij Chelsea: Lampard krijgt zeker geen nieuw contract en moet komende zomer na twaalf jaar dus op zoek naar een nieuwe club. "Zowel tijdens het WK voor clubs in Japan als na de zege op Everton (beide in december, nvdr.) is mij meegedeeld dat Lampard onder geen enkele omstandigheid een nieuw contract krijgt", zegt Steve Kutner aan The Guardian. "Sindsdien is er niets veranderd." "Frank heeft zich daarbij moeten neerleggen. Hij wil gewoon de rest van dit seizoen zo goed mogelijk blijven spelen voor de club waar hij van houdt." Kutner drukt zo de geruchten de kop in die waren ontstaan na de 1-5-zege bij Southampton in de FA Cup, namelijk dat Lampard een extra jaar aan een lager loon aangeboden zou krijgen. Twaalf jaar Lampard maakte in 2001 voor 13,5 miljoen euro de overstap van West Ham naar Chelsea. Met de Londense club won hij drie Engelse landstitels (2005, 2006, 2010) en de Champions League in 2012. Een van de clubs die aan hem gelinkt worden, is Los Angeles Galaxy. Tegen Southampton scoorde Lampard zijn 193e doelpunt voor Chelsea, wat hem naast Kerry Dixon op een gedeelde tweede plaats in de topschutterslijst aller tijden van de club brengt.