De Duitse eersteklasser Freiburg heeft trainer Marcus Sorg ontslagen. Freiburg staat laatste in de Bundesliga, met 13 punten uit 17 wedstrijden, en ging er in de eerste ronde van de Duitse beker meteen uit tegen een derdeklasser. De 46-jarige Sorg kwam in juli bij de club als opvolger van Robin Dutt, die naar Bayer Leverkusen trok.

Hij wordt opgevolgd door Christian Streich, die tot nu toe assistent was bij Freiburg. "We kozen voor Streich en geen externe oplossing. Hij kent de club immers", verklaarde sportief directeur Dirk Dufner. (Belga/RDM)

De Duitse eersteklasser Freiburg heeft trainer Marcus Sorg ontslagen. Freiburg staat laatste in de Bundesliga, met 13 punten uit 17 wedstrijden, en ging er in de eerste ronde van de Duitse beker meteen uit tegen een derdeklasser. De 46-jarige Sorg kwam in juli bij de club als opvolger van Robin Dutt, die naar Bayer Leverkusen trok. Hij wordt opgevolgd door Christian Streich, die tot nu toe assistent was bij Freiburg. "We kozen voor Streich en geen externe oplossing. Hij kent de club immers", verklaarde sportief directeur Dirk Dufner. (Belga/RDM)