Gaby Mudingayi heeft zijn droomtransfer van Bologna naar Inter Milan eindelijk beet. De clubs hebben een akkoord bereikt, de Belgische middenvelder zet waarschijnlijk vrijdag zijn handtekening onder een contract bij de Champions Leaguewinnaar van 2010. "Mijn agent heeft me verteld dat alles in orde is. De twee teams hebben een akkoord," bevestigde Mudingayi aan de Italiaanse radiozender Radio Mana Sport. "Nu kan ik mezelf eindelijk beschouwen als een speler van Inter."

"Vrijdag zal ik in Milaan zijn voor de medische proeven en om het contract te tekenen. Ik ben heel blij, ook omdat het heel lange onderhandelingen geweest zijn (vier maanden, nvdr.)."

Titel

"Ik zal mij kunnen meten met grote spelers zoals Esteban Cambiasso en Freddy Guarin. Ik zal me moeten bewijzen," beseft de zeventienvoudige Rode Duivel. "Inter is bezig met zichzelf opnieuw op te bouwen, maar de mentaliteit is steeds gericht op het maximum. Ik ben zeker dat we zullen strijden om de titel."

Mudingayi (30) speelt sinds 2008 voor Bologna. Daarvoor stond hij op de loonlijst van AA Gent (2000-2003), Torino (2003-2005) en Lazio Roma (2005-2008). (KVDA/GM)

Gaby Mudingayi heeft zijn droomtransfer van Bologna naar Inter Milan eindelijk beet. De clubs hebben een akkoord bereikt, de Belgische middenvelder zet waarschijnlijk vrijdag zijn handtekening onder een contract bij de Champions Leaguewinnaar van 2010. "Mijn agent heeft me verteld dat alles in orde is. De twee teams hebben een akkoord," bevestigde Mudingayi aan de Italiaanse radiozender Radio Mana Sport. "Nu kan ik mezelf eindelijk beschouwen als een speler van Inter." "Vrijdag zal ik in Milaan zijn voor de medische proeven en om het contract te tekenen. Ik ben heel blij, ook omdat het heel lange onderhandelingen geweest zijn (vier maanden, nvdr.)." Titel "Ik zal mij kunnen meten met grote spelers zoals Esteban Cambiasso en Freddy Guarin. Ik zal me moeten bewijzen," beseft de zeventienvoudige Rode Duivel. "Inter is bezig met zichzelf opnieuw op te bouwen, maar de mentaliteit is steeds gericht op het maximum. Ik ben zeker dat we zullen strijden om de titel." Mudingayi (30) speelt sinds 2008 voor Bologna. Daarvoor stond hij op de loonlijst van AA Gent (2000-2003), Torino (2003-2005) en Lazio Roma (2005-2008). (KVDA/GM)