Gareth Bale, 's werelds duurste voetballer, is na een zomer vol transferperikelen nog niet helemaal klaar voor het grote werk. "Op conditioneel vlak heb ik nog een kleine achterstand, maar ik hoop die zo snel mogelijk weg te werken", verklaarde de aanwinst van Real Madrid.

Naast zijn transferzorgen had de winger de voorbije weken ook tekampen met een voetblessure, maar ook die lijkt verleden tijd.

"Ik voel me goed. Vorige week heb ik getraind met de nationaleploeg van Wales en dinsdag heb ik een half uur gespeeld (tegen Servië).

Vanmorgen ging het goed op training. Uiteraard heb ik op conditioneel vlak in vergelijking met de anderen nog een kleine achterstand, maar ik ga proberen die zo snel mogelijk weg te werken."

Mogelijk debuteert de man van 100 miljoen zaterdag in de competitiematch tegen Villarreal. "Ik heb het erover gehad met de coach (Ancelotti) maar het is nog niet zeker of ik tot de selectie zal horen.

Met wat geluk verbetert mijn conditie en haal ik de ploeg. Hoe dan ook zal ik me 100 procent geven, waar de trainer me ook opstelt."

Door de andere Real-spelers, en zeker door Cristiano Ronaldo, werd Bale alvast goed ontvangen. "Het was formidabel. Cristiano is een heel vriendelijke gast. Hij deed me onmiddellijk welkom voelen, zoals iedereen trouwens. Ik kan niet wachten om op het veld mijn uiterste best te doen." (Belga/EE)

Gareth Bale, 's werelds duurste voetballer, is na een zomer vol transferperikelen nog niet helemaal klaar voor het grote werk. "Op conditioneel vlak heb ik nog een kleine achterstand, maar ik hoop die zo snel mogelijk weg te werken", verklaarde de aanwinst van Real Madrid. Naast zijn transferzorgen had de winger de voorbije weken ook tekampen met een voetblessure, maar ook die lijkt verleden tijd. "Ik voel me goed. Vorige week heb ik getraind met de nationaleploeg van Wales en dinsdag heb ik een half uur gespeeld (tegen Servië). Vanmorgen ging het goed op training. Uiteraard heb ik op conditioneel vlak in vergelijking met de anderen nog een kleine achterstand, maar ik ga proberen die zo snel mogelijk weg te werken." Mogelijk debuteert de man van 100 miljoen zaterdag in de competitiematch tegen Villarreal. "Ik heb het erover gehad met de coach (Ancelotti) maar het is nog niet zeker of ik tot de selectie zal horen. Met wat geluk verbetert mijn conditie en haal ik de ploeg. Hoe dan ook zal ik me 100 procent geven, waar de trainer me ook opstelt." Door de andere Real-spelers, en zeker door Cristiano Ronaldo, werd Bale alvast goed ontvangen. "Het was formidabel. Cristiano is een heel vriendelijke gast. Hij deed me onmiddellijk welkom voelen, zoals iedereen trouwens. Ik kan niet wachten om op het veld mijn uiterste best te doen." (Belga/EE)